All the things

Min väninna A tycker att jag borde lägga upp till fler projekt. Jag vet inte det jag men jag har iaf gjort ett försök denna vecka och lagt upp till en Perennialmössa. Garnet heter Bowerbird (the orange earl) och kommer från Australien från en färgerska som kallar sig för augustbird. Jag testade en av hennes te+garnklubbar förra hösten och gillar verkligen garnet (och teet). Har bara haft svårt att hitta det perfekta mönstret, men nu så!

tFlaxlighten (malabrigo sock) till dottern blev klar idag och ligger nu och gottar sig i en balja med soak. Så möjligen behöver jag lägga upp ytterligare något i morgon. När flaxen officiellt är torr och därmed helt klar. Men det är lurigt på sistone. Jag har gott om lust att sticka men det är svårt att välja vad som ska göras. Tills det klarnar fortsätter jag på min Perennialmössa och på Quillsjalen jag påbörjade för några veckor sen. För ju fler projekt som blir klara ju fler projekt får man ju lägga upp sen, eller hur 😄

Några sockor finns det förstås på stickorna också. Stickade på en herrvariant ( i någon slags regia 4-ply) i går medan den förkylda dottern mös i soffan bredvid mig och plötsligt var det fötter i mitt garn. 


Det blev inget mer sockstickande på en stund för tårna var tydligen kalla och vad kan väl värm bättre än sockgarn… 😉

1 thought on “All the things”

Leave a Comment