Allt på en gång

Sen sist har det hänt mycket. Vi säljer vår lägenhet och har de senaste veckorna ägnat all ledig tid åt att fixa och dona inför visning.

Imorgon är det så äntligen (?) dags. Får hoppas på att jag några vågar sig hit.

Det har minst sagt varit mycket. Ja och så viruspandemi på det. Himla tur att man har en hobby som både lugnar sinnet och passar fint när man undviker “onödiga” sociala kontakter och håller sig mer hemma.

På stickorna är en till sofiegenser (även denna utan mönster) i Sandnes Kos. Har kommit ned till kroppen (stickas uppifrån och ned med runt ok) och stickat korta ärmar. Garnet är mestadels alpacka, varmt med andra ord, och så hoppas jag lite på vår nu, så det kändes som det bästa valet. Dottern (som ska få tröjan) växer ju så fort att hon säkert behöver en ny när det är läge för långärmat igen.

Sen vill jag sticka något smått tror jag. Är sugen på halvvantar av ngt slag… i grått och rosa tror jag. Har garn som passar hemma, både rauma finull och Sandnes sisu, så bör kunna bli något snart. Ska kika i Maja Karlssons vantbok imorgon när vi gömmer oss i kvarterslokalen medan mäklaren har visning av lägenheten. Något roligt kan man ju behöva för att distrahera sig
🙂

Leave a Comment