Ännu en vecka

Besöket på garnmarknaden i lövstabruk förra lördagen genererade en hel del fint.

Ett signerat exemplar av Maja Karlssons 35 vantar bland annat. Min allra första signerade bok faktiskt. Känns fint. Garn köpte jag också. Har inte testat vare sig flora yarns eller visible wool förr så det ska bli spännande.

Marknaden var helt fantastisk, men aningen trångt var det nog. Vansinnigt mycket folk på liten yta och kort tid. Men fint ordnat av Stickkontakt 😊

I veckan har jag jobbat lite mindre och stickat lite mer. Bland annat blev sockor till makens äldsta systerson klara. Tror det kan vara Sandnes sisu eller lanette babyull.

Och så ännu ett par halvvantar i cheeky merino joy sunflower. Blir gött att ha på mitt kalla kontor.

I tisdags unnade jag mig en riktig lyxmorgon och begav mig till gutherska direkt efter att jag lämnat dottern i skolan. Både uppochnerbullen och citronmarängpajen slank ner fint medan jag njöt av lite Netflix i ett lugnt hörn. Stickningen var också med. Kände mig himlarns lyxig som satt där helt i onödan på en tisdag.

Så har jag gjort klart ett tjusigt paket för fibershare också. Älskar det här med att skicka ett fint paket till en annan stickerska. Att få paket är också jättekul, men det är nog ändå allra roligast att försöka göra ett perfekt paket till någon annan. Har du inte testat förr så skriv upp dig till nästa omgång vet ja!

Leave a Comment