Äntligen advent med tant intolerant! Första bloggluckan

Äntligen är den här. Dagen när man får öppna sin adventskalender! Jag och dottern har varsin kalender från Divine och njöt lyckligt av en bit choklad till frukost.

Dagens lucka här innehåller en… *trumvirvel* … utlottning förstås! Du kan vinna 800 ljuvliga meter av marinblå cashmere!
Tänk alla härliga sjalar det kan tänkas passa till 🙂 En begonia swirl till exempel, eller en Wirbel (låter lite som en gnagare men är en superfin sjal ;)).

image

Hur vinner du? Genom att lämna en kommentar till det här inlägget förstås! Berätta gärna vad du skulle sticka om du vann! Vinnaren dras på söndag (2 advent!) 🙂

Ha en fantastisk dag 🙂

29 thoughts on “Äntligen advent med tant intolerant! Första bloggluckan”

 1. Vintern är här och en själ värmer alltid en frusen själ.Det som gör mig extra glad är den marinblåa färgen som jag verkligen tycker om och som dessutom påminner mig om japanska indigofärgen som finns i textilier av olika slag.

  Reply
 2. Om jag vinner ska jag sticka en spetssjal till min mamma som kämpar så hårt för att komma tillbaka från en hjärtinfarkt !

  Reply
 3. Hej!
  Så trevligt av dig. Om jag vann skulle garnet vara perfekt för årets adventsKAL av Utlinde, en halvrund spetssjal med pärlor.
  Ha det gott!

  Reply
 4. Om jag vinner ska jag sticka sjalen Rock Island som skulle bli alldeles underbar i denna ljuvliga färg och kvalitet!

  Reply
 5. Å vilken härlig färg på ett härligt garn! Först njuta och sedan välja något alldeles speciellt mönster. Med stor sannolikhet så skulle det bi en fin sjal.

  Reply
 6. Hej!
  Så roligt att ha hittat din sida och så gulligt av dig att lotta ut det fina garnet.
  Om jag vinner kommer jag att sticka en varm och vacker sjal till min dotter, blir perfekt i färgen till henne!
  Hälsningar Karin

  Reply
 7. Om så många andra skulle jag sticka en sjal, gärna med pärlor (har dom perfekta pärlorna till detta i mitt förråd). En lyxig sjal alldeles till mig själv till jul eller kanske som helgstickning när lugnet sänker sig efter julstressen.

  Reply

Leave a Comment