BFF (best friends forever)

Att ha en hobby ger guldkant på tillvaron. Att ha fler som dessutom går att kombinera känns nästan oförskämt 😉

image

Att sticka och läsa är en precis en sån fin kombination för mig. Jag har med mig min Kindle och ett projekt i väskan nästan vart jag än är. På bussen, på tåget, på jobbet, ja överallt. Har plöjt bok efter bok på sistone och har faktiskt hittat flera som varit bra.

Just nu läser jag “fever”-serien. Riktigt bra urban fantasy för vuxna. Hjältinna är mycket charmig och gränsen mellan ont och gott är något flytande (vilket jag uppskattar). Den första bok heter Darkfever och kindleversionen kostade mig $8.54 på Amazon. 

En annan serie jag fastnat för är “Black dog”-serien. Även den faller inom kategorin urban fantasy och har en kvinnlig hjältinna. Den här serien
är lite mer fluffig och tillhör väl inte de bästa jag läst men jag charmades ändå och sträckläste de första tre böckerna på två dagar. Den första boken heter Dog with a Bone och kindleversionen  kostar $1.24 på Amazon.

Sist men inte minst gillar jag serien “Stormwalker” Och ja. Den har också en kvinnlig hjältinna och platsar bland de andra på hyllan urban fantasy  (jo det är nog lite av en favorit just nu, hihi). Huvudfokus ligger förstås på hjältinnas kamp mot en eller annan stygging men jag skulle nog säga att de här böckerna också bjuder en hel del romantik, både av det rosa fluffiga slaget och det mer fysiska så att säga.  Första boken heter just Stormwalker och kostar $10.68 hos Amazon.

Samtliga serier faller inom kategorin lättsmält underhållning 😊 Med andra ord precis vad jag vill sticka till!

1 thought on “BFF (best friends forever)”

Leave a Comment