Blogglucka nr 19 – ibland kan man faktiskt inte sticka

Idag handlar det om vad man kan sysselsätta sig med om man av någon anledning inte kan sticka – det kan ju vara så att man måste ta en paus ibland har jag hört 😉 Behöver du bara en pytteliten paus kan du kanske som jag ibland skaka loss med dottern till de bubbliga tonerna i Panetoz Dansa- Pausa

Någon gång i veckan  (eller oftare förstås) kan man  ta sig tid att läsa lite på andras (stick)bloggar. Det finns otaliga – bra och lite mindre bra, aktiva och lite mindre aktiva – jag kan nog lugnt lova att det finns något för alla. De bloggar jag läser frekvent (och följaktligen tycker är bra ) är bland annat

Liisas Stick och Brinn

Claras Clara stickar

Alicias Rosy little things / Posie gets cozy

Yll & Tylls blogg

Jag har dessutom en lång lista på bloggar jag kolla någon gång ibland sådär. Är du sugen på att hitta lite nya bloggar kan du exempelvis ta hjälp av Sticka meras blogglista.

Genom att läsa om andras stickning tycker jag ofta att jag får inspiration till både gamla, nya och pågående projekt – och dessutom rätt ofta tips på tekniker andra använder med gott resultat.

 

Något annat som är trevligt är att kika runt i de webb-butiker man tycker om att handla i – kanske finns något av just dina favoritgarn på rea? 😉 Här är de butiker jag handlar i när jag inte hittat det jag söker på min eminenta LYS Yll & Tyll vill säga.

Garngalleriet – just nu finns exempelvis Hjelholts färfskiftesgarn till ett trevligt pris! Hurra!

Garnkorgen

Garnboden

Sitt ner och ta en paus-500x500

Ha nu en fantastik dag!

Leave a Comment