En craftig vecka

Förra veckans tråkiga stickstatus i kombination med en dipp i humöret störde mig så pass igår att jag bestämde mig för att den här veckan minsann inte får bli likadan.  Den här veckan ska jag sticka och crafta varje dag. Så det så. 

Har haft både det ena och andra planerat men inte orkat. Nu skiter jag i det och gör det ändå. Fake it till you make it tänker jag. För man mår bättre av att hantverka – det finns till och med forskning om det även och jag är för lat för att googla fram några länkar om saken just nu. 

På bilden skymtar tröjan till lillebror i Sandnes smart. Den ska jobbas vidare på. Det lilla rufsiga nystanet med regnbågsgarn (opal eller regia tror jag) ska bli små kläder till dotterns gosedjur “lillrävis”. Färgåtergivning är inte så bra i mörkret men de staplade nystanen ska bli diverse mössor och små tröjor. Längst fram i bilden ser ni tre mössor i barntrikå som nästan är klara. Behöver bara handsy lite granna. 

Inte i bild finns också tre par sockor som får fungera som resestickning (till och från jobbet). 

Nu så. Ready – Set – Craft … och må bättre! 

2 thoughts on “En craftig vecka”

    • Ja visst Anna! Och visst ska det vara den form man föredrar. Men man mår nog också gott av att testa ngt nytt då och då Om man har plats för det…

      Reply

Leave a Comment