En långsam onsdag

I måndags började jag på ett fem veckors rehabiliteringsprogram på heltid för att lära mig hantera min kroniska värk bättre. Allt verkar bra med det men tusan så helt vansinnigt trött jag blir. Idag var det hemuppgifter/vilodag (vilket det är varje onsdag) så jag har vilat så mycket jag kunnat och passat på att lyssna på podcasts och sticka lite extra. På stickorna sitter bland annat en hel uppsjö sockor – man måste ju vara förberedd när hösten slår till tänker jag 😉 Dottern och hennes kusiner ska få varsitt par plus att jag stickar till några få andra utvalda (med både stora och små fötter). Det är helt enkelt sockdags nu.

Kvällen blev kort för mig och jag har redan bäddat ned mig i sängen, men jag hann med lite annat precis före det. Nämligen soak!

image

Ett par sockar och en cowl har blivit färdiga de senaste dagarna och behövde få sig ett bad. Har tidigare bara använt lite grön såpa i vattnet men nu sen jag köpt soak lär det aldrig bli något annat för det luktar så vansinnigt gott! Kunde jag skulle jag krypa ned i baljan själv 😉 Efter badet la jag upp plaggen för att torka.

image

Valde att inte nåla cowlen för att behålla elasticitet i ribbkanterna men skulle det se för knöligt ut när den torkat så får den nog bada igen. Barnsockar nålar jag aldrig faktiskt, de får liksom bara någon liten klapp och så får de ligga där sen tills de är torra.

Leave a Comment