En ullkram

En ullkram till en kollega som har det riktigt tufft just nu, det blev det av min version av familiarshawl. Ett fint mönster och också roligt att få testa Sandnes tynn silk mohair tillsammans med yllet ullgarn extra 2, eftersom jag sällan stickar med fluffigt garn. (Mer detaljer om garnerna hittar du i mitt förra inlägg)

Sen sist har jag fyllt år också. Givetvis ett utmärkt tillfälle att få baka. Gjorde en chokladmoussetårta och citroncupcakes med Philadelphiafrosting. Bra grejer.

Nu fyller dottern snart år och jag har påbörjat bakandet till hennes firanden också. Limekakor, syltgrottor (det är iaf sylt i några… 😉 de andra är det lemon vid eller dumle i) och mjölkchokladsnitt blir det bland annat.

Jag har också fått ett urfint paket från Tjeckien, då jag deltagit i fibershare igen. Jag har fått jättefina grejer varje gång jag varit med men det här var något alldeles alldeles extra. Kan knappt bärga mig… vill sticka nu nu nu, men också göra ngt jag kan använda ofta för att garnerna är så fina, så jag väntar lite och härjar runt på ravelry. Godsakerna fick följa med till jobbet. Inte varje dag man har tjeckiskt att bjuda på.

Leave a Comment