Fibershare

För första gången anmälde jag mig till en omgång med fibershare, ett garnbyte med någon man (med största sannolikhet) inte känner. Jag mottog ett helt ljuvligt paket för några veckor sedan med härligt garn och annat gött.

Tror att jag ska sticka en So Faded Pint Sized till dottern i det lilarosa och härvan från malabrigo (Violeta Afrikana). Det grönvita är sockgarn från garnlycka och jag tror att det kanske vill bli en liten sjal om det inte blir sockar.

Mitt paket (alltså det jag skickade till ngn annan) kom fram idag och mottagaren var nöjd. Det var väldigt roligt att försöka plocka ihop något bra till ngn man inte vet så mycket om. Jag skickade iväg ett vantmönster från Yll &Tyll parat med rauma finull, en lyx no1 härva från moodsofcolors och 100g alpackasilk från Sandnes. Så skulle man pimpa fibrerna med lite annat också, enligt förslag från fibershare, så jag köpte lite extra trevligt te, chokladpraliner från chokolate och som grädde på moset tillverkade jag lite stickmarkörer med pärlor.

På det hela taget var det här himla trevligt och jag rekommenderar er varmt att signa upp er för framtida byten på fibershares webbsida.

Leave a Comment