Fler semesterförberedelser

Stickningen är packad. En sjal får åka med på planet och resten checkas in. Skulle tullen krångla är stoppar nerpackade så att jag kan skicka hem ändstickorna med posten och sätta stoppar på kabeln istället 🙂

Men förutom stickningen är det ju skönt ha ha lite annat på g också så jag har passat på att köpa hem lite nytt till min Kindle. Kan varmt rekommendera Ilona Andrews (ett gift par som skriver tillsammans) böcker för semestern. Det finns flera serier och eftersom jag redan läst alla i serien om Kate Daniels och har bara en halv bok kvar i The Edge -serien så blir det Silent blade (första delen i kinsmen serien).

Passar också på att testa en ny författare och nästa på tur står Lindsey Burokers Balanced on the blades Edge .

Dessutom har jag laddat ner inte mindre än 10 podcastavsnitt i mobilen så att jag har tillgång till dem även utan Internet. Tipsar om Knit 1 Geek 2 , Curious Handmade , A playful day , Pomcast , Knitmoregirls , downcellar studio och så Nördic Knitting som lämpligt nog tipsar om semesterstickning i avsnitt 10. Har du tillgång till Internet under semestern kanske du också vill titta på videocasten från Theknitgirllls .

image

Mot nya äventyr, garnbutiker, latte, fint sällskap och avslappning!

Leave a Comment