För ett gott slut

Vi har valt en skön hemmakväll för årets sista dag. En julklapp från morbror brinner vacker på middagsbordet. Vi ska snart äta middagen som dottern fått välja (kycklingspett med tzatziki) och därefter väntar soffmys med godis och annat trevligt så länge vi orkar. Dottern ska kvällen till ära få somna i soffan och därtill senare än vanligt. Det är spännande att vara 5 (snart 6!!). Och jag… jo jag ska sticka. Förmodligen också till jag somnar i soffan. Julens stickade klappar resulterade i en gedigen önskelista från såväl stora som små. Jag lär inte bli sysslolös under 2017 jag inte 😉. 
På stickorna nu när ett år går över i ett annat finns 1 par sockor och en tröja till maken, en tröja till min bror, en mössa till dottern och ett par vantar till brorsans sambo. Och innan kvällen är slut finns nog också en flax till systersonen upplagd. För vad passar väl bättre än ännu ett projekt denna årets sista dag. 

Jag önskar er ett gott nytt år på alla sätt. Och kanske alldeles särskilt ett lyckligt stickår! May the force of yarn be with you! 

Leave a Comment