Fredagsmys

Äntligen är det fredag. Tog med dottern till stadsbiblioteket och sen blev det middag på stan. Kändes lite lustigt att plocka fram sockstickning (den väldigt rosa) på en sportbar men någon ska ju göra det också 😉

image

Har ägnat många timmar under dagen till att montera babykofta (i malabrigo sock). Jag har gjort mitt bästa men är ändå inte riktigt nöjd. Måste hitta ngt bättre sätta att få till snygga sömmar till nästa kofta. Det blir bra på sidosömmarna med sån där “smygsöm från räntan” men det är sjukt svårt att få till ngt tjusigt när ärmarna ska fästas. Imorgon blir det iaf krage, knappar och fotografering så kan den överlämnas till bebisen sen 🙂 Han bekymrar sig förmodligen inte om sömmarna ändå 😉 Och koftan är fin. Snygg färg och så blev jag nöjd med mönsterpanelerna jag la till på framstyckena.

image

Naturligtvis kunde jag inte hålla mig borta från Yll & Tylls Knitalong och har lagt upp för en Estrid i mellangrå Cotton Merino. En finfin sommarkofta! Gissar att det kommer gå rätt snabbt (förhållandevis) att sticka också på stickor nr 4.

image

Leave a Comment