Fredagsmys

image

Balkongen blommar som aldrig förr! Ljuva sommartid ❤

Har spenderat en lugn dag med familjen. Besök hos syster yster med glass, bad i poolen (inte jag då utan barnen) samt blåbär och smultron i skogen. Hann sticka i bilen på vägen dit och hem. Skönt med lite stickande mitt på dagen (särskilt i bilen som är det svalaste stället att vara just nu, hihi).

Kvällen bjöd lek med dottern ute,

image

följt av fredagsmys. Vi såg filmen Frost (Frozen) och åt vattenmelon. Vilken fin film! Och vilken musik! Både jag och dottern satt som förtrollade och jag får erkänna att stickningen ofta förblev vilande i knät. 

Nu lyssnar jag på Avsnitt 5 av RättAvigt. Sockstickandet går vidare lite halventusiastiskt medan hjärnan klurar på kommande projekt samt de övriga som redan är på gång (koftan Alexandra och  tröjan Hilma exempelvis).
Dottern har börjat leka med dockan hon fick på sin födelsedag för 2 år sen så jag lurar på om jag kanske skulle sticka lite kläder till den. Hon har i dagsläget bara 1 tröja så det vore nog uppskattat… Men det är ju så mycket annat på gång… Men dockan är ju inte så stor så man borde hinna en klänning på en dag eller två. Kanske… 😉 Kanske får jag tillåta mig en stund på ravelry imorgon iaf. Till att börja med 😉

Trevlig stickkväll kära ni!

Leave a Comment