Hemlisar, likes och vårkänslor

image

Så… Vem drabbas inte av ljuva känslor när solen sprider sina vårvarma strålar på balkongens spirande grönska? Jag gör det iaf. Drabbas alltså. Har ikväll njutit av att plantera några petunior samt en klematis.

image

I detta ljuva blomstersällskap trivs jag utmärkt bra med min stickning och en kopp te om kvällarna. Och på stickorna just nu sitter mitt allra första försök till en mönsterstickad sjal. Lövmönster ska det bli (hoppas jag) våren till ära.

image

Dessutom håller jag på med ett lite hemligt projekt till sötaste systerdotterns födelsedag i juni… Vad det blir får ni veta senare…

image

Men den garntokiga ser kanske att det stickas för fullt i ull iaf, så det blir något att värma sig i till hösten!

Likes … Ett märkligt fenomen på facebook. Har inte trott att jag lagt så mycket vikt vid vad folk gillar och inte när jag (eller någon annan) lägger upp en post, men igår visade det sig att det gör jag tydligen visst .  Jag delade en bild på mitt senaste “homestyling” projekt i gruppen online stickcafe. En oansenlig men lite smart stickad kabelgömma jag tillverkade av restgarn för att det var svårt att dölja kablarna till makens nya högtalare i skarven mellan tröskel och kabellist.

image

Blev riktigt bra tycker vi här hemma och tydligen tyckte andra det också. Jag trodde som sagt att jag inte brydde mig om likes, men när detta lilla oansenlig projekt fått 487 likes på ett dygn blev jag faktiskt riktigt glad! Tack och bock kära medmänniskor – ni har förgyllt min dag.

Leave a Comment