Höstlovsrapport

Jag hade tänkt skriva om höstlovet förra veckan. Sen hände livet. Men nu har jag äntligen lite tid igen. Dottern springer av sig På Turbo och jag sitter i ett hörn och vilar. På stickorna sitter en Go Buffalo i malabrigo worsted (hollyshock och shocking pink). Och nej, det är inte till mig, utan till dottern.

Höstlovet då? Jo vi hade vinter och en riktigt skön vecka. Dottern åkte pulka varje dag och jag stickade.Jag gjorde mössor till både brorsönerna och brorsan.

De små fick nöja sig med crazy zauberball medan lillebror fick en lyxmössa utan like med både sockgarn och ljuvligt fluff (Tror hon kallar det Air) från flora yarns.

Jag stickade också vidare på en kofta till mig själv i malabrigo worsted (i färgen damask). Ingen bild på den eftersom den är så gott som klar förutom 3 trådar att fästa och så blockning (och därför ligger den hopknölad i en projektpåse). Kanske blir det av i helgen…Som ni hör hade vi det oförskämt bra.

Nu när vardagen är tillbaka blir det betydligt mindre stickat, men jag är nöjd med en rad eller två på tåget och lite längre stunder nån dag ibland som nu på turbo.I helgen tror jag på betydligt mer stickning. Då ska jag nämligen på Stickas lokalgruppsmöte. Jag gissar att man får sticka när man har möte med dem 😉

Leave a Comment