Kanin av, filt på

Jag fortsätter det vinnande konceptet, att sticka något helt nytt jag inte tänkt på förr med tantkoftas #denrundafilten.

Mönstret är gratis på sätt och vis. Man får använda det under förutsättning att man skänker minst 50kr, varje gång man stickar filten, till tantkoftas insamling för plan Sverige, med syftet att låta flickor över hela världen få gå i skolan. När jag kikade på insamlingen idag närmar den sig 30 000kr. Stickvärlden alltså! Så bäst! Jag stickar min filt i lyxhärvor jag inte vetat vad jag ska göra av, som moodsofcolors softsock (vintage flower moods) och lyx no1 (naturvit och sungold moods) och fru valborgs merino single (stuck in the middle). Som små detaljer blir det nog en och annan restgarnssnutt också. Lyxgarn känns så rätt just nu. Stickar man en filt av dem kan man ju rulla in sig i lyxgarn… och vem vill inte det, typ alltid?!!

Innan jag la upp till den runda filten stickade jag klart kaninen BonBon som jag skrev om i förra inlägget. Hen blev riktigt söt och går med största sannolikhet till yngsta brorsonen.

Ögon och delar är säkert fästade. Och sen fästade lite till (och lite till!) för att motstå bebishantering.

Leave a Comment