Kanske går vi mot höst?

Jag är tillbaka på jobbet sen flera veckor och dottern är inskolad på nya skolan. Vädret verkar ha återgott till lite mer dämpade temperaturer och mer moln och jag känner att jo … det kommer nog bli höst i år också! Frågan är ju bara vad man behöver sticka för något denna höst och vinter?

Till brorsans söner och bonusdotter har jag iag färdigställt koftor. En till go buffalo med traktorknappar har det hunnit bli. Vilken kofta som helst lyfts ju till nya höjder med traktorer, eller hur? 😉

Garnet är Drops Cotton Merino (ja ja jag vet … onda drops, men jag har inte hittat ett bra alternativ än).

Så har bonusdottern önskat sig en kofta också. Här är det manduzanas sockgarn i lite olika färger ( sprinkels, gyllenroy, nympadora och big wig) som fått bli en superfin banks cardigan. Denna med uggleknappar. Även ugglor är himla bra tycker jag … nästan bättre än traktorer (fast det skulle jag förstås aldrig säga så brorsönerna hör, hehe)

Jag har börjat få lite planeringsfeeling inför hösten. Känner liksom hur det pirrar till lite ibland 😉 Men än så länge är ju för trött för att riktigt orka komma igång. Så jag kör på med basmönster och enkla grejer som koftor till barnen och sockor till hela familjen. Inget riktigt upphetsande kanske. Men jag stickar iaf, och det är ju så himla skönt och bra!

Leave a Comment