Lite nytt

Jag jobbar på i sakta mak med Alexandrakoftan, men kände idag att jag behöver lite fler projekt igen. Som jag skrev häromdagen så blev dotterns sjal klar i helgen,

image

image

så nu behövs något mer litet att arbeta med. Har påbörjat ett par sockor till dottern i dropsgarnet Lima. Kanske inte ett traditionellt val, men jag sa att hon fick välja själv när vi kom till Yll & Tyll… Så då gjorde hon det.

image

Testar att sticka förstärkt häl med lyfta maskor för första gången. Känns lite tjockt tycker jag, men vi får väl se vad dottern anser, det är ju det viktigaste 🙂

Har också börjat på Mössan i det tänkta höstaccessoarsetet till mig själv.

image

Ser lite knöligt ut, men det blir nog fint när det är klart. Och mjukt! Det är nästan så jag börjar undra vad de har för magiska alpacas där borta i amerikat… Nästan overkligt mjuka måste de vara i ullen iaf 💚 Måste definitivt leta fram någon som levererar garn från Blue Sky Alpacas till Sverige framöver, för detta kommer att bli ett beroende!

Hade tänkt gå på stickcafe med det trevliga gänget i uppmaskan idag, men jag blev inte så. Jag får nog helt enkelt inse att kvällsaktiviteter inte är så lätt att orka med när man har kronisk värk. Tur att jag fick gå på stickcafe i Gränby igår förmiddag med några från samma härliga gäng iaf ☕ Fick också förmånen att träffa Anita och känna på hennes helt fantastiska garn. Kunde nästan inte sluta titta och klappa på det. Blev inget köp igår, men jag funderar fortfarande på det. Fantastiskt fint!

image

Nu är det nog dags att övergå till att läsa lite innan det blir allt för sent.

Trevlig stickkväll kära vänner!

Leave a Comment