Mums!

Lite seg idag då dottern är hemma med hosta. Då är det väldigt himla jätteskönt att få njuta solnedgången en stund på balkongen i bara filt och pyjamas (ja den åkte på ovanligt tidigt idag ;)). Bestämde mig för att hitta lämpligt mönster till garnet som kom med posten på eftermiddagen och har nu också lyckats! Woop!

image

image

image

Det ljuvliga Madeleine Tosh Vintage i grått (smoke stack) och rosa (carnation) ska få bli en giraffcowl . Tittade rätt länge på ravelry men inget föll mig direkt i smaken, förrän jag kom på att jag ju hade detta utmärkta mönster i mitt bibliotek redan 😉

Något som också kom med posten var en härva tosh sock i poppigt rosa (färgen heter pop rocks).

image

Nu säger jag ju nästan alltid att sockgarnet jag just köpt ska bli sockar och har nästan lika ofta fel … Men jag fortsätter envist. Den här härvan ska bli ett par sockar har jag tänkt 😉

Så en applåd till Garnkorgen där jag beställt garnet. La min beställning i söndags kväll och hade den idag (tisdag) klockan 14. Jag har beställt därifrån förr (främst för att de har garn som min eminenta LYS Yll & Tyll inte har, som exempelvis Madeleine Tosh) och varit nöjd då också. Som ett extra plus är bilderna på webben bra. Det finns säkert undantag men iaf med de garner jag beställt har bild och verklighet kommit utmärkt väl överens.

Kan också glatt meddela att wwkipday- World Wide Knit In Public Day – blir den 13 juni i år. Får se vad vi hittar på här i Uppsala, men något event blir det säkert 🙂 Du kan läsa mer om vad stickare runt om i världen hittar på här.

Leave a Comment