Nej sömn. Ja stickning.

Jag sover ju sällan särskilt bra på grund av värken i ryggen, men senaste tiden har varit ovanligt besvärlig. Ständigt supertrött är min hjärna inte direkt på topp, men som en liten guldkant på tillvaron är bästa sättet för mig att klara någon form av högre hjärnfunktion att sticka regelbundet. Så… på stickfronten rätt mycket nytt 😊

Bland annat är Ava Tunic klar. Dottern älskar den och har redan använt den till skolan två dagar den här veckan. Toppbetyg med andra ord. Något sämre betyg får projektbilden, hehe. Ska ta en bättre vid tillfälle, men dottern har varit fokuserad på annat och inte sugen alls på några fotosessioner.

Bilden nedan är från söndagens promenad (ett annat försök att hålla kropp och knopp igång trots sömnbrist och värk). Vallmo är nästan magiskt vackert tycker jag. Och lite ovanliga. Iaf är det inte ofta jag stöter på dem i mina trakter. 

Under promenaden planerade jag för oktobers stickprojekt. Bland annat blir det en halsmojäng till dottern och sockor till fler av hennes kusiner.

 Sen är det lite mer oklart… vet inte riktigt vad jag är sugen på. Kanske blir det ett par vantar i alpacka? Kanske någon tröja till dottern i merino? Eller något helt annat 😉

Leave a Comment