Provlapp x 3

Häromdagen provlappade jag för tre nya projekt (Överst Jord Clothings Fusion light, i mitten Viking garns Alpaca Picasso Tweed och nedest Sandnes Duo). Samtliga är stickade på stickor 3 (rundsticka i trä) och ska bli tröjor till syskonbarnen. Vilka tröjor är inte riktigt bestämt än, förutom den översta i Fusion light från Jord Clothing ska bli en Flax light i stl 6-8 år. Provlappar är inte något jag alltid gör, det erkänner jag villigt, men den här gången har jag 3 sorters garn jag inte använt så värst ofta tidigare (även om det hänt) så kände att det var bättre att ta det säkra före det osäkra. Förmodligen vore det bättre om jag gjorde lapparna lite större. Men någon måtta får det ändå vara.

Under helgen har det stickats en hel del framför datorn när jag rollspelat med kompisar i England (för den intresserade spelar vi Pathfinder 2e via plattformen Foundry).

Många timmar stickning blir det så idag har jag faktiskt kommit så långt att jag delat av för ärmarna. Trevligt med små plagg som omväxling =)

Leave a Comment