Regnbågssockar och ugglegarn

Blev färdig med dotterns regnbågssockar lagom till förskolans terminsstart (de är stickade i opal suprice på stickor 2,5) och både hon och jag är nöjda med resultatet.

image

Glada sockar till en glad tös 🙂

Så, från ett litet projekt till ett annat… Kikade lite i stashen häromdagen och bestämde mig för att sticka lite till Hjälpstickan. Klämde och kände på udda och överblivna nystan från förra årets projekt med Ugglepuffar och bestämde mig för att göra mössor med hela högen. Inte helt säker på vad de är för garn, men det är iaf ull och från drops (kanske lite karisma, lite nepal och möjligen något mer).

image

Så blev det ett froggat projekt också när jag ändå rörde runt i korgen. Skulle sticka mig ett par mönstersockor från drops men jag gillar inte alls hur de ser ut och inte heller strumpstickor nr 3 så garnet (fabel) får bli något annat.

image

image

Så ett tips – serien Defiance på netflix. Utmärkt att sticka till – framtid, rymdisar, snygg huvudrollsinnehavare, lite drama, lite action, lite romantik, lite mystik och hör och häpna också ett eller annat stickat plagg 😉

Hoppas ni får en fin fredagskväll och en fantastisk helg med massor av sticktid!

Leave a Comment