Töttastastaste

Jodå… Det gick bra att gå på Syfestivalen. Just nu ligger jag förstås helt utslagen på soffan med värk överallt, men det får det vara värt. Det får det faktiskt. Syfestivalen erbjöd inte riktigt det jag hoppats på, men ändå väldigt mycket bra. Sällskap i form av fina flickor från Uppmaskans stickcafe till exempel 🙂 Och garn. Jag köpte exempelvis en härva trevlig hand painted Heritage garn från Cascade.

image

Jag tänkte att den skulle bli sockor till dottern, men när hon fick klämma på det menade hon att det faktiskt måste bli ett gosedjur… Och vem kan säga nej till en treåring som står med en härva garn tryckt mot kinden och ler med hela sin lilla varelse? Inte jag iaf 😉 Vi tittade således tillsammans på ravelry och valet föll på Priscilla the persnickety pig – en mycket söt liten rackare.

image

Har förstås börjat redan och jag tror det blir bra. Kanske blir den första lilla grisen lite liten, men då får jag väl göra den andra lilla grisen lite större 😉 Bäst att bara följa mönstret första gången tänker jag. Särskilt en vansinnigt trött kväll som denna.

Har även köpt garn till två sjalar till mig själv, men ingen bild utan ljus så att säga, så de får vänta med ett presentera sig till imorgon!

Mycket trevligt stickkväll på er kära ni!

Leave a Comment