Världsstickardagen

Den bästa av systerdöttrar firade sin 6-årsdag idag, så det blev inte tid till att ta sig till någon av alla de event som finns att delta på under världsstickardagen. Meeen, jag stickar ju bland folk varenda dag så vad gör väl det.

Först sockstickning på netonnets parkering (garnet är limmo designs glittersock i färgen little baby zoombie) medan maken uträttade ett ärende.

Sen läktarstickning på ridskolan medan dottern red lektion (flax light i Sandnes tynn merino i färgen 1010). Den lilla tröjan är tänkt att bli en present till en kollega som väntar tillökning till hösten.

Sen stickade jag förstås på kalaset för systerdottern men där blidde det inga bilder… för mycket god mat, kakor och barnbus för att ens tänka på kameran.

Igår stickade jag på funbosjöns strand i flera timmar, medan dottern lekte. Pausade bara för fika och för att hjälpa dottern gräva vallgrav till slottet (kan skymtas i bakgrunden).

Nu stickar jag vidare i sängen bredvid en sovande dotter. Reflekterar över att jag nog stickar typ överallt. Nästan så att det känns konstigt att inte sticka, oavsett plats. Varför skulle man inte sticka överallt och hela tiden liksom? 😉

Leave a Comment