Varvar ner

Att ta hand om mig själv känns viktigare och viktigare. Jag orkar med värken och livet så mycket bättre på det viset. Så, jag gör snälla saker mot/med mig själv oftare nu än tidigare. Idag körde jag en riktig “jagdag” med start på Landings. Favvobakelse, te, stickning och lite Netflix (october faction). Jobbar på att bli klar med min habitation throw i garn från stashen. Den är lite bänglig att ta med men enkel att sticka på så … med ryggsäck går det fint att ha även en filt som “on the go” stickning.
Efter fikat fixade jag naglarna, klippte håret och shoppade present till en kollega och hennes nya bebis.

Ryggen blev trött och själen nöjd så  efter stadsturen blev det soffläge och stickning resten av dagen. Dottern hängde med sin farmor efter skolan så jag hade extra mycket tid för mig själv.

Börjar känna sig efter att sticka fler tröjor till barnen (min unge och hennes kusiner), men har svårt att bestämma modell. Man kan ju alltid köra på en Flax eller sju … Men det finns ju så mycket annat fint också! Har gott om (worsted) garn jag tänkt till just detta … men känner mig nästan lite blockerad av oförmågan att bestämma mönster. Supermärkligt, men bara att hoppas på att det ger sig snart!

Ska hälsa på bästa stickkompisen A imorgon. Kanske släpper blocket efter lite stickprat? 🙃

1 thought on “Varvar ner”

Leave a Comment