Verkligheten, den försiktiga återkomsten

I lördags tog vi en tur till Skokloster, ett av familjens favoritutflyktsmål. Denna gång gick vi till och med en guidad tur till dotterns förtjusning. Särskilt populär var historien om ett enhörningshorn som egentligen var en skelettdel från en valsnopp 😂

Så återvände verkligheten med jobb i måndags. Som motvikt har jag startat inte mindre än 3 projekt i flerfärgsstickning – något av en ny drog 😉 Från vänster syns Sockan Spira, Escape reality sock och vanten Kallis fragment. Fast ska jag vara ärlig gillar jag att vara tillbaka på jobbet. Men kuliga stickprojekt är ju liksom alltid väldigt nödvändiga 😊

Tisdagskvällen bjöd ett glas bubbel på balkongen till stickning efter jobbet. Något av en raritet denna sommar eftersom det varit för varmt för att sitta på balkongen (och för bubbel).

Älskar att den lilla lilla pelargonen orkar blomma igen! Så himla söt.

På onsdagen hade dottern lite tråkigt och vi kom på att baka lite med leklera. Hur längesen var inte det?! Kul 😊

På kvällen testade vi en ny (för oss) badplats, Borgardalsbadet, då favvisjön (funbosjön) fått algbesök. Trevligt ställe, fast sista vägbiten var väldigt skumpig, och stranden var i största och populäraste laget för oss.

Idag tog vi en tur till Furuvik igen, jag och dottern. Det är tungt för kroppen men mycket bra för själen. Och dottern är så himla trevligt sällskap. Dessutom får man sticka på tåget dit och hem. Bonus! Också bonus var att vi fick kika på alpackorna på nära håll. Inte i bild fanns dessutom en sjukt söt alpackabebis. Lycka!

Leave a Comment